Yahoo Italia Ricerca nel Web

Risultati di ricerca

1. 1 giorno fa · Sigue la cobertura en directo del Valerenga vs Asane. Echa un vistazo a las principales jugadas y momentos de este partido de Toppserien 2024.

2. 2 giorni fa · 24. mai 2024 kl. 11:05 Stjernene tilbake for landslaget. Ada Hegerberg, Caroline Graham Hansen, Frida Maanum, Maren Mjelde og Maria Thorisdottir måtte alle stå over forrige landslagssamling.

3. 15 mag 2024 · 6 22%. 30% 8. Drawn. 9 33%. 7% 2. Lost. 12 44%. Full result and football match stats for Valerenga (w) V Roa (w) in the Toppserien Women on Wednesday 10th May 2023. Final football scores and form guide.

4. 1 giorno fa · Karina Sævik fikk nettsus og doblet ledelsen for Vålerenga med en gang etter hvilen, og Kovacs satte ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0 for Vålerenga. Etter 65 minutter ble avstanden mellom lagene redusert da Milena Kokosz reduserte til 1-3. I kampens siste ordinære minutt la Elise Thorsnes på til 4-1 for Vålerenga.

5. 2 giorni fa · Norge måtte spille uten Caroline Graham Hansen (29) og Ada Hegerberg (28) i de to første EM-kampene. Nå er begge tilbake til de to matchene mot Italia. Det samme er Maren Mjelde, Frida Maanum ...

2 giorni fa · Galleriet R/ART er et nystartet kommersielt kunstgalleri med høykvalitet på utstillingene. Galleriet åpnet 16. juni 2022. Eier av galleriet R/ART, Rita Christina Sævik, føler seg heldig og takknemlig for at hun fikk åpne med sin favorittkunstner Magne Furuholmen. Furuholmen har sin kunstneriske bakgrunn som elev av kunstneren Kjell Nupen ...

7. 1 giorno fa · Kovacs sendte Vålerenga i ledelsen etter 17 minutters spill. Ved pause var stillingen 1-0. Hjemmelaget dro ifra. Karina Sævik doblet ledelsen for Vålerenga da hun satte inn 2-0 med en gang etter sidebytte, og etter 64 minutter scoret Kovacs sitt andre mål da hun gjorde 3-0. Åsane reduserte til 1-3 ved Milena Kokosz ett minutt senere.