1. 3 giorni fa · Passano i minuti e inizia il dominio dei padroni di casa, che spingono e trovano la rete del vantaggio al 10' con la magistrale punizione di Lovro Majer: sinistro imparabile e 1-0.

2. 3 giorni fa · Leggi su Sky Sport l'articolo Croazia-Macedonia del Nord 3-0, gol e highlights: doppietta di Majer e rete di Pasalic. ... il CT croato ha potuto testare le ottime condizioni di Lovro Majer, ...

3. 3 giorni fa · VfL Wolfsburg midfielder Lovro Majer has scored a brace to help Croatia to a 3-0 victory over North Macedonia in their Euro 2024 warm-up in Rijeka today. The 26-year-old, who was impressive when ...

4. 3 giorni fa · Hrvatska je pokazala svoju nadmoć već u prvom poluvremenu. U 10. minuti, Lovro Majer je izveo fantastičan slobodan udarac s 25 metara. Njegov udarac je iznenadio sve na terenu, uključujući i makedonskog vratara Dimitrievskog, te je lopta završila u mreži za vodstvo Hrvatske od 1:0. Gol pogledajte OVDJE. VEZANI ČLANCI:

5. 3 giorni fa · Segui la diretta live di Croazia - Macedonia, valida per la Friendlies 1º giornata di Friendly International 2023/24 | ⭐ Risultati in diretta ️ Statistiche

6. 3 giorni fa · Croatia's national team impressed in a friendly match against North Macedonia, winning 3-0 in front of 8000 fans at Rujevica Stadium in Rijeka.Despite the absence of key players Luka Modrić, Marcelo Brozović, and Mario Pašalić, Lovro Majer stood out with two goals.

7. 2 giorni fa · Lovro Majer: Starter or Super Sub? The 26 year-old had a decent season in the Bundesliga for Wolfsburg, notching five goals and five assists in 32 matches. Majer averaged a satisfactory 7.03 FotMob season rating; starting 25 league matches under Croatian manager Niko Kovač. His club stats aren’t bad, but certainly aren’t outstanding either.