Yahoo Italia Ricerca nel Web

Risultati di ricerca

1. 2 giorni fa · Karina Saevik marca. Karina Saevik marca o seu 6º golo na prova (10 jogos) Começou a 2ª parte : Acabou a 1ª parte. 26 ' Cartão amarelo para Helene ...

2. 2 giorni fa · Sigue la cobertura en directo del Valerenga vs Asane. Echa un vistazo a las principales jugadas y momentos de este partido de Toppserien 2024.

3. 2 giorni fa · Karina Sævik fikk nettsus og doblet ledelsen for Vålerenga med en gang etter hvilen, og Kovacs satte ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0 for Vålerenga. Etter 65 minutter ble avstanden mellom lagene redusert da Milena Kokosz reduserte til 1-3. I kampens siste ordinære minutt la Elise Thorsnes på til 4-1 for Vålerenga.

4. 2 giorni fa · Kovacs sendte Vålerenga i ledelsen etter 17 minutters spill. Ved pause var stillingen 1-0. Hjemmelaget dro ifra. Karina Sævik doblet ledelsen for Vålerenga da hun satte inn 2-0 med en gang etter sidebytte, og etter 64 minutter scoret Kovacs sitt andre mål da hun gjorde 3-0. Åsane reduserte til 1-3 ved Milena Kokosz ett minutt senere.

5. 2 giorni fa · Og jeg er ikke bekymret for sjansene hun bommer på, det handler om at hun klarer å komme til de sjansene i utgangspunktet, sier trener Martin Ho om Gaupset. En skuffet Martin Ho etter tapet mot Stabæk: Laget i sin helhet har egentlig ingen problemer med å score mål for tiden, bortsett fra mot Stabæk lørdag. Faktisk har de scoret mest av ...

7. 3 giorni fa · Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg var som ventet tilbake i landslagsuttaket til Gemma Grainger. Landslagssjef Gemma Grainger. Foto: Frederik Ringnes / NTB. NTB. Oppdatert: 5 minutter siden. Graham Hansen (Barcelona) og Hegerberg (Lyon) forbereder seg til lørdagens Champions League-finale. Det samme gjør Ingrid Syrstad Engen (Barcelona).