1. 5 giorni fa · Isaac Kiese Thelin styrde in det avgörande målet på ett inspel i den 57:e minuten, vilket också innebar att han blev målskytt för tredje matchen i rad. Thelin är nu också ensam...

2. 1 giorno fa · Isaac Kiese Thelin är besviken trots räddad poäng i 96:e minuten på Grimsta, men när Johan Dahlin kommer på tal är anfallaren rapp. – All kredd, han gjorde sjuka räddningar och om ett tag kanske den här poängen visar sig viktig, säger MFF-stjärnan till FotbollDirekt. Malmö FF avslutade vårsäsongen med att kryssa borta mot BP.

3. 5 giorni fa · Isaac Kiese Thelin spelades fram av Sergio Pena när han stötte in sitt 56:e allsvenska MFF-mål i karriären. – Det var otroligt skönt, säger Kiese Thelin till SVT Sport.

4. 1 giorno fa · Isaac Kiese Thelin nickar in Gabriel Busanellos hörna. 25′ IF Brommapojkarna kvitterar. Nikola Vasic målskytt. 45′ BP kontrar men Johan Dahlin är tidigt ute, gör sig stor och avstyr en farlig hemmachans. 50′ Isaac Kiese Thelin löper sig fri och kan så när sätta 2–1.

5. 1 giorno fa · Lördagens match mellan Malmö FF och Brommapojkarna slutade oavgjort. MFF-spelaren Isaac Kiese Thelin, var märkbart besviken på resultatet efter matchen på Grimsta IP. Grunden i vår ...

6. 1 giorno fa · Jansson sitter på ett kontrakt med Malmö FF som sträcker sig över säsongen 2027. MFF leder just nu Allsvenskan, med 32 poäng inspelade efter 13 spelade omgångar. Malmö FF:s anfallare Isaac Kiese Thelin uttalar sig om den allsvenska klubbens mittback Pontus Jansson, som hamnat i blåsväder. - Fotbolltransfers.com.

7. 2 giorni fa · The Sky Blues earned their second consecutive victory in the previous round at home against Elfsborg 2-1, Hugo Bolin and Isaac Kiese Thelin on target, crushing Kalmar 5-0 one game before. Malmo’s other results earlier this month include a 2-2 draw against Hacken, a 3-1 loss to Elfsborg and victories against IFK Goteborg 3-0 and GAIS 1-0.