1. 4 giorni fa · The Sweden women's national football team ( Swedish: Svenska damfotbollslandslaget ), nicknamed Blågult ("The Blue-Yellow"), represents Sweden at international women's association football competitions. It was established in 1973 and is governed by the Swedish Football Association .

2. 3 giorni fa · She joins a forward line already consisting of Catarina Macario, Mayra Ramírez, Aggie Beever-Jones, Maika Hamano, Sam Kerr and Johanna Rytting Kaneryd. The Aston Villa forward Alisha Lehmann has joined Juventus on a three-year deal.

3. 1 giorno fa · För två år sen var hon EM joker. Nu är Johanna Rytting Kaneryd, 27, Sveriges hetaste spelare.

4. 1 giorno fa · Omtagning – Blågul framtid avsnitt 1. Lundhs pod -535 minuter. Blågul framtid 1 – Sverige vs Danmark och Norge. I poddserien ”Blågul framtid – om krisen i svensk fotboll” försöker Fotbollskanalen belysa de problem och möjliga åtgärder som finns för svensk fotboll på sin väg framåt.

5. 3 giorni fa · Här presenterar vi det kompletta spelschemat för matcherna som spelas under kvalet till damernas fotbolls EM 2025. Nationerna inleder sina kval i april 2024 och spelar sedan gruppspelsmatcher fram till och med juli samma år, innan EM-playoffen tar vid under hösten.

6. 1 giorno fa · I fjol blev hon utsedd till Sveriges bästa fotbollsspelare på damsidan. I år har Elin Rubensson fått säsongen upphackad av småskador. – Det är jobbigt. Jag känd

7. 5 giorni fa · Svensk seger över Brasilien. 28 juni, 2022 20:24. Fotboll Sverige vann damlandskampen över Brasilien med 3–1 efter 0–0 i halvtid. Arkivbild. Brasilien tog ledningen efter 50 minuter men 15 minuter senare kvitterade Johanna Rytting Kaneryd. I minut 67 nickade Lina Hurtig in 2–1 och en frispelad Stina Blackstenius svarade för 3–1 i minut 89.