1. 4 giorni fa · Australsk hjemmebanefordel med 80.000 tilskuere skal bruges som dansk motivation, siger Janni Thomsen. 06 aug. 2023 kl. 11:20. A A. /ritzau/ 80.000 tilskuere, der hovedsageligt holder med modstanderholdet i en VM-ottendedelsfinale. Blot tanken kan nok få det til at løbe koldt ned ad ryggen på en fodboldspiller.

2. 1 giorno fa · Thomsen punkterte kampen Men før vertene kunne kapitalisere på reduseringen, gjenopprettet Janni Thomsen Vålerengas tomålsledelse kun to minutter etter at Arna-Bjørnar scoret.

3. 20 ore fa · Bold var derfor på plads i Brøndby hos DBU tirsdag, da landstræner Andrée Jeglertz satte navn på de 23 spillere, som skal med til de to kampe. Her er der comeback til Sara Holmgaard, der er tilbage i rødt og hvidt efter halvandet år. Hendes seneste kamp var helt tilbage i november 2022 i 2-1-sejren over Schweiz.

4. 20 ore fa · Amalie Vangsgaard. Foto: Bo Amstrup / Bo Amstrup / Ritzau Scanpix. 23 spillere skal forsøge at kæmpe sig tættere på en dansk EM-billet mod Spaniens verdensmestre. Tirsdag har landstræner ...

5. 1 giorno fa · Med en gang etter sidebytte ble vondt til verre for Arna-Bjørnar, da innbytter Tuva Espås doblet ledelsen for bortelaget. Etter 73 minutter reduserte Linnea Sælen til 1-2 for Arna-Bjørnar. Janni Thomsen scoret for gjestene og sørget for at stillingen var 3-1 rett etterpå. Det ble ikke flere mål i oppgjøret.

6. 6 giorni fa · Janni Thomsen tvang fram en god redning på overtid av overtiden, og da VIF-damene ikke fikk tatt corneren ble det sesongens første tap. Dermed er lagene på lik poengsum på tabelltopp.

7. 6 giorni fa · Spesielt hjemmelagets kaptein Janni Thomsen var veldig synlig og god rundt halvtimen spilt, men ingen av innleggene førte til scoring. Ti minutter før pause fikk Elin Sørum testet børsa, etter et fint forarbeid av Ine Berre. Men skuddet fra seksten meter gikk like over mål.