Yahoo Italia Ricerca nel Web

Risultati di ricerca

1. 3 giorni fa · Mens Julie Blakstad, som i januar 2022 ble Rosenborgs største salg gjennom tidene, ble hentet til Stockholm i januar. Der har de tre allerede vært med på å prege lagets sterke seriestart. Hammarby står uten poengtap på de første fem kampene, og Joramo ble matchvinner i de to første kampene i sin nye klubb. Derby-seier

2. 4 giorni fa · Ellen Wangerheim, som varit skadad länge men som gjorde start-comeback mot Djurgården, inledde också på bänken. Vilde Hasund klev således in på Julie Blakstads position, som i sin tur ersatte Wangerheim på topp. Annons. I inledningen av matchen var det inte riktigt något av lagen som tog kommandot.

3. 4 giorni fa · 1-0-ledningen stod sig halvleken ut. Inför den andra halvleken gjorde Martin Sjögren ett byte. Vilde Hasund utgick, Julie Blakstad klev ner på sin ordinarie position och Ellen Wangerheim klev upp som anfallare. IFK Norrköping inledde starkare i den andra halvleken.

4. 4 giorni fa · Även Ellen Wangerheim, som var tillbaka från sin skada när hon startade senast, inledde på bänken. I stället var Julie Blakstad tillbaka som nia och Vilde Hasund klev in i startelvan. Wangerheim själv berättar att det inte rör sig om något bakslag, att det snarare var en åtgärd för att spara på krafterna. Något som ...

5. 2 giorni fa · The highest fees set on the Compensation List were for Eva Navarro and Ona Batlle of Levante, each for €500,000, and Maite Oroz and Damaris Egurrola of Athletic Club, each for €250,000 – at the time the fees were set (ahead of the summer 2020 transfer window), all would have broken the world record. [171]

6. 4 giorni fa · Julie Blakstad gjorde två mål, Anna Jösendal gjorde ett och Thea Sörbo det fjärde. 16 MARS FOTBOLL. Julie Blakstads show när Hammarby vann derbyt Två mål i ett Stockholmsderby.

7. ifknorrkoping.se › kanutte-fornes-om-malformen-gatt-overIFK Norrköping

5 giorni fa · Flest framspelningar: Smilla Valotto & Julie Blakstad 2st. Hammarby IF – IFK Norrköping 8/5 19:00, OBOS Damallsvenskan, Hammarby IP, Viaplay. Biljetter till matchen hittar du här. Peking Fanz arrangerar bussresa till matchen. Läs mer här. Matchen visas på Viaplay.