1. 1 giorno fa · Dutch Kevin Diks twice and Norwegian Mohammed Elyounoussi accounted for FCK’s goals yesterday. Copenhagen have struggled finding the brilliant display from the impressive Champions League campaign but may have found their stride right at the end.

2. 2 giorni fa · På to mål af Kevin Diks og et af Mohamed Elyounoussi tog de danske mestre den fjerde sejr i træk og generobrede førstepladsen med en 2-1-sejr i Brøndby. Brøndby var mest på bolden i de første 45 minutter, hvor meget af spillet foregik på deres præmisser, og de tog også teten efter en halv time, da Nicolai Vallys headede bolden forbi Kamil Grabara.

3. 2 giorni fa · 90' Kevin DiksStraffespark Se mere om kampen I derbyet på Brøndby Stadion kom værterne på 1-0 ved Nicolai Vallys i første halvleg, men ikke mange minutter senere udlignede Kevin Diks.

5. 2 giorni fa · Kevin Diks sparkede bolden ind til kampens resultat 1-3. Dbytter de to hold plads i toppen af 3F Superligaen. Brøndby 1-0 F.C. København (Nicolai Vallys, 32′) Brøndby 1-1 F.C. København (Kevin Diks, 39′) Brøndby 1-1 F.C. København (Tumult på sidelinjen, 41′) Brøndby 1-2 F.C. København (Mohamed Elyounoussi, 54′)

6. 2 giorni fa · Game summary of the FC Copenhagen vs. Brøndby Danish Superliga game, final score 3-1, from May 12, 2024 on ESPN.

7. 2 giorni fa · Noget overraskende blev Kevin Diks den store helt i FC Københavns derbytriumf på Vestegnen. Den hollandske forsvarsspiller scorede nemlig både til 1-1 og 3-1, og det sidste mål kom i overtiden på et straffespark. Som du kan se i videoen til artiklen, fejrede Diks det direkte ned mod Brøndbys ...